söndag 21 oktober 2018

Juleskumens Tid

Efter att ha läst flera positiva inlägg om årets Juleskumsmak, så blev man ju onekligen sugen på att testa. Hade dock tänkt att motstå frestelsen ända fram till jul, men när min lokala matbutik hade extrapriserbjudande så följde visst två påsar med mig hem. Så kan det gå. Måste säga att den nya kolasmaken är riktigt god! Fullträff för min del och minst lika beroendeframkallande som den vanliga sorten.

Det ska bli intressant att se hur länge de räcker! Näst päronsmaken som fanns för några somrar sedan är nog årets kolasmak den godaste om man bortser från originalet. Har ni testat än?

6 kommentarer:

 1. Attans, jag som sitter här och försöker att inte vara alltför sugen på godis. Nu måste det nästan bli söndagsgodis ;) Tack för tipset! Kolasmak på skummisarna låter väldigt trevligt!

  Solsken
  Linda//Växthusjul (http://lindastappa.blogspot.com - kan av någon anledning inte göra kommentarer som inloggad i dag ...)

  SvaraRadera
 2. Har också testat och tyckte att de var riktigt goda, gillar dock originalet ännu bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är ju något visst med originalet ändå!

   Radera
 3. Åh så gott det ser ut <3 juleskum är en av de saker jag verkligen saknar i juletid! Väljer bort godis men ibland är saknaden ändå stor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heder åt dig som orkar stå på dig. Det skulle nog bli lite okynnesätande för min del även om jag följde en diet, haha.

   Radera