måndag 11 september 2017

Så Var Det Då Dags Igen


Hösten är äntligen kommen och vad passar väl då bättre än att kicka igång julbloggandet för i år. Jag inleder med en stämningsbild på den vackra och julmysiga Disneyservisen från Fyrklövern som jag har äran att äga några delar från. Mitt favoritmotiv är helt klart Benjamin Syrsa med det röda ljuset, vilket är också det motiv jag väljer varje jul när vi tar fram servisen. De andra i familjen brukar nöja sig med att välja bland de övriga motiven, lite vilket som. Men jag är ju som jag är, vill oftast ha det som jag är van vid. Något som kan vara lite roligt att påpeka är att den gamla servisen vi traditionellt brukade använda varje jul innan vi skaffade Disneyservisen var av det äldre måttet. Det innebar att varmrättstallriken var ungefär lika stor som assiettallriken är i Disneyservisen. Är osäker om man ska kalla det för bättre eller sämre utveckling, haha!

Jag ser att flera av julbloggsveteranerna redan har kommit igång och det är jätteroligt. Då känns det ju som om det börjar nalkas på riktigt!

6 kommentarer:

 1. Älskar deras julserviser!!!! Har investerat i några få delar till mig själv, men önskar att jag hade råd att skaffa flera!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Önskar jag hade råd att skaffa hela serien! Tack för din kommentar. :D

   Radera
 2. Kul du är tillbaka! Du tar alltid de finaste mest stämningsfulla bilderna. Själv har jag flera tallrikar i Disneyservisen men är väldigt avundsjuk på den matchande nedräknaren du har haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för så fin kommentar! Roligt att det uppskattas så. Nedräknaren är en kalender faktiskt (men visst skulle man kunna använda den som nedräknare!) och jag är avundsjuk på den också. Det är nämligen min yngre bror som är den lyckliga ägaren till den, haha! Tur att jag får njuta av den varje jul ändå. :)

   Radera
 3. Kul att du ska julblogga iår också! Kommer läsa allt du lägger ut såklart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så roligt! Vad glad jag blir. Tusen tack. :D

   Radera