torsdag 3 oktober 2019

Traditionella Adventsljusstakar

Länge har både Konstsmide och Markslöjd varit adventsljusstakarnas okrönta konungar, ofta med stort utbud av klassiska och traditionella modeller. Nästan alla adventsljusstakar hos mina föräldrar kommer därifrån. I år har Konstsmide visserligen några klassiska modeller, men det mesta är trendigt modernistiskt, eller tråkigt avskalade variationer på klassiska modeller. Markslöjd ska vi inte ens tala om, man kan bli gråtfärdig för mindre. Bättring inför kommande jular, tack!

Då är det jättetrevligt att Star Trading håller den klassiska julen i liv med några riktigt vackra ljusstakar i traditionella färger och söta modeller. Här följer ett axplock av de allra finaste jag kunde hitta. Skulle vilja ha allihop! Den vackert målade röda på fot från bild nummer två är ju alldeles särskilt gudomlig! Helt fullkomligt underbar. Ännu mer sådant i framtiden, Star Trading!



Är det bara jag som hoppas att trenderna vänder snart och en klassisk jul blir populär igen så att utbudet blir större för oss som inte klarar av modernt? Eller att den klassiska julen i alla fall fick minst lika stort utrymme!

6 kommentarer:

  1. Jag gillar också det klassiskt juliga mer än det moderna, hederliga elljusstakar i trä är fantastiskt vackert :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas också på att trenderna vänder snart, fast det är klart butikerna lär få det svårt att få ut mig ifrån deras julavdelning. Kan hända att jag slår upp ett tält i butiken och kallar det för mitt nya hem fram till jul. hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får hålla tummarna att det vänder! Haha, jag kan se det framför mig... tältande julbloggare som butikerna aldrig blir av med. :D

      Radera
  3. Jättefina ljusstakar <3
    Jag gillar också traditionella, ljusstaken längst ner till vänster har jag i köket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, så trevligt! Den är jättefin verkligen.

      Radera