fredag 13 september 2019

Jul på Bradford Exchange

Förutom allt fint från Fyrklövern som jag har ynnesten att få äga, så har min familj även ett par fantastiskt vackra pjäser från the Bradford Exchange i bästa Disneyjul-anda. Bradford Exchange kan väl ses ungefär som ett mellanting mellan Fyrklövern och Franklin Mint, om det finns fler som minns de fantastiska katalogerna (med allt från superexklusiva schackspel till samlarmynt och Coca Cola-memorabilia). Vackra samlarobjekt med hög kvalité helt enkelt, och särskilt när det kommer till deras fina julkollektioner.

Det första samlarobjektet vi äger är den här underbart söta Disney-snögloben. När man sätter på den så lyser den upp, snön virvlar runt i globen och så kan den även spela några julmelodier.

Det andra samlarobjektet vi äger är det här helt fantastiska och ändå helt galna Disney-julträdet. Det är rätt högt, runt 40 cm eller så, och precis som snögloben kan det lysa upp, spela några julmelodier men också röra på sig lite här och var. Så otroligt fin kvalité. Är så barnsligt förtjust i den.Har även spanat in lite andra vackra ting från Bradford Exchange som skulle vara en ren dröm att få äga, men då istället från deras underbart vackra Thomas Kinkade-kollektion, som den här otroligt fina tomten med släde och den underbart söta snögloben med tåg. Drömma kan man ju alltid.

Allra helst så skulle jag så otroligt gärna vilja äga det här vackra Thomas Kinkade-tåget. Tänk så mysigt det skulle vara att få ställa fram det varje jul. Tycker loket och första vagnen är alldeles särskilt underbara. Vet inte vad det är med gammaldags tåg, men har alltid älskat dem.

Äger ni några vackra juliga figuriner eller samlarobjekt?

6 kommentarer:

 1. Wow vilket vackert tåg och vilka fina snöglober <3 Hade man haft ett sånt fint tåg att sätta fram varje jul, hade jag suttit klistrad framför och tittat på den hela tiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Man skulle nog kunna sitta och mysa framför det där tåget i timmar!

   Radera
 2. Så fina allihop, vilken otrolig julstämning med dessa :)

  SvaraRadera
 3. Såå vackert och mysigt! Och ouppnåeligt tyvärr...tack och lov för Rusta, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det vackert! <3 Ja, tyvärr ouppnåeligt för mig med så jag får tacka gudarna för Rusta (och second hand) jag också, haha!

   Radera