onsdag 20 november 2013

Yorkshire Christmas Shops

Jag är tillbaka i Sverige, med fullt av intryck från mina två (och en halv) veckor i Yorkshire. Det gick tyvärr inte så lätt att blogga där som jag hade hoppats, så därav uteblivna uppdateringar. Men nu så! På söndagen förförra veckan begav jag mig till Stockeld Park som jag skrev om här och deras julbutik. Man såg tyvärr inte skymten av godset som jag hade hoppats, men julbutiken räckte gott och väl. Det var som att gå runt i ett julhimmelrike i några timmar. Det var så fint och mysigt inrett i butiken. Jag ville ju självklart köpa allt, men det gick ju inte. Det jag köpte kommer att dyka upp i bloggen senare. Hur mycket julprydnader som helst fanns det i alla fall! Här kommer ett litet axplock:


I tisdags förra veckan så åkte vi till York, en helt fantastiskt vacker stad. Så vacker att jag var tvungen att åka tillbaka dit i lördags för att insupa staden lite till. Till min stora glädje och lycka så fanns det en julbutik även i York, Christmas Angels hette den, vilken jag självklart besökte vid båda tillfällena. Och nej, jag kom inte hem tomhänt därifrån heller! Haha! Jag kunde inte låta bli att båda fota och filma i den butiken:


Jag ber om ursäkt för att några bilder är ganska suddiga, men det var inte lätt att ta bilder utan att det var folk i vägen, så det gällde att vara snabb och då blev det som det blev.

4 kommentarer:

  1. Åh vad mycket fint! Ser underbart ut :D

    SvaraRadera
  2. Hihi, granne med Christmas Angels är min favorit: Cat Gallery. Kul att du gillade min gamla hemstad.

    SvaraRadera