lördag 10 september 2016

Säsongsstart & Julgranskulor

Nu när septembervindarna blåser kring knuten tänkte även jag att det var hög tid att återuppta årets julbloggande. Jag börjar med en bild som det inte blev av att jag lade upp förra året, nämligen på den julgranskula jag vann hos Helenes underbara jul. Tusen tack snälla du för den! Det blev lite strul med paketet de skickades i. Det tog längre än väntat med postgången och det var nära att jag inte ens skulle kunna hämta ut det, då det inte ankom till postutlämningsstället förrän samma dag som jag skulle resa till föräldrarna över jul och nyår. I panik skyndade jag mig bort till spel & tobaksbutiken med endast några minuter till stängning, bärandes på tunga väskor i snöyran. Jag slog en signal och bad och bönade medarbetaren om hon kunde vänta på mig, eftersom det var enda chansen för mig att hämta paketet. Lyckligtvis gjorde hon det och jag kunde få med mig mina kulor. Egentligen hade jag nog tänkt att ha dem i min egen lilla gran hemma hos mig, men nu hamnade de hos föräldrarna istället, och de passar mycket bättre i deras ståtligare kungsgran i alla fall!



En annan kula jag gärna vill visa upp är den här oerhört läckra påfågelskulan som min mor inhandlade för ett par år sedan. Den är så fin och maffig där den hänger i granen och riktigt glittrar och glimmar i skenet från belysningen. Ganska tung är den också, så man får se till att ha rejält med mellanrum på nivåerna i granen så att den inte ligger på grenarna under. Egentligen var det två stycken påfågelskulor, men en av dem gick tyvärr sönder innan den ens kunde hängas upp. Riktigt tråkigt, men så kan det gå.

Roligt att vara igång igen i alla fall. Nu kör vi, hörrni! :)

4 kommentarer:

  1. Vilka fina kulor och tur att de väntade in dig så du hann hämta ut dem :) Mitt närmaste utlämningsställe är våran Ica som brukar ha öppet till 23, väldigt uppskattat kan jag säga speciellt förr då jag jobbade kvällar och ändå kunde handla på vägen hem ifrån jobbet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu blev jag avis. Mitt postutlämningsställe stänger klockan 19 och har bara öppet till eftermiddagen på lördagar. Men, men. Det får ju lov till att gå. :)

      Radera
  2. Vad kul att du är igång:))
    Och vilka fina bilder från din förra jul...såå vackert ni hade det!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh tusen tack! Vad roligt att du tycker det. :D

      Radera