söndag 29 september 2013

Följ Mig På Bloglovin

Är väl sist på bloggplaneten att skaffa mig ett konto på bloglovin, men har nu gjort det och det krävdes tydligen att man gör ett inlägg med en kopierad kod för att få den claimed, så det gör jag nu. Jag kommer börja följa en hel del av er och följ gärna mig också! :)Sitter här och är väldigt sugen på en fin tomte hos Cellbes. Den ser så gedigen och mysig ut, så det kanske blir att jag klickar hem den, om ekonomin tillåter. Det är det farliga såhär på hösten när julsaker börjar dyka upp i allehanda butiker, att man blir så exalterad att det finns något överhuvudtaget att man vill köpa det som finns på en gång, fastän man egentligen vet att det kommer komma ännu fler och kanske ännu finare saker när december börjar nalkas.

11 kommentarer:

 1. Jag följer dig redan ;) jag tycker att bloglovin är praktiskt att följa bloggar med. Jag har gjort olika kategorier, t ex favoriterna för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror anledningen till att jag inte har skaffat det förrän nu är för att jag har varit så van med att gå in på bloggarna var för sig, eller bara kolla julbloggar.se. Men visst kan det vara praktiskt att ha alla sina favoriter på ett och samma ställe! :)

   Radera
 2. Jag brukar alltid fundera flera veckor innan jag köper någon julsak då jag vill vara säker på att jag verkligen kommer att använda den länge och så att det inte kommer något annat jag hellre vill ha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag brukar oftast göra så också, men ha-begäret är ibland för stort. ;)

   Radera
 3. Jag följer dig. Gillar din julblogg skarpt, den är så mysig!
  Och den där tomten var jättefin! Den hade jag velat ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Din blogg är också oerhört mysig. Det ska vara varmt och ombonat liksom. :D

   Radera
 4. Jag vet precis vad du menar! Jag är likadan och blir helt i extas när det väl dyker upp ngt i affärerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe då är jag inte ensam då, så bra! Jag önskar att jag hade en sjö att ösa ur så här när julen nalkas, så jag kunde köpa allt fint!

   Radera
 5. Jag följer dig nu. Förresten den tomten hade jag inte sagt nej till var ju jättefin :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag följer dig också. Visst var den fin! Det får nog bli till att beställa ändå! :)

   Radera
 6. Vilken underbar tomte, precis i min stil!

  SvaraRadera