måndag 30 september 2013

Besvikelsen Var Stor

Jag åkte en sväng till Rusta idag efter universitetet för att se om de kanske, kanske hade fått upp något litet juligt, men ack så tomt där var. Inte ett endaste litet julpapper eller julkort fanns. Enligt personalen jag frågade skulle de inte börja plocka fram julsakerna förräns om en månad! En månad! Det var ju inte direkt vad mitt julhjärta ville höra. Visst, vi julbloggare är ju en tokig skara som tycker det är fullt naturligt att redan nu börja planera inför julen, men man tycker ju att affärerna kunde tänka lite på oss ibland, hehe. Skärpning!Dock kom jag inte hem tomhänt utan köpte mig fyra stycken gedigna vinglas. Även om jag inte dricker vin så tyckte jag att de kunde vara fina att ha som festglas för allehanda drycker. Kommer köpa fler längre fram, men orkade bara släpa hem en omgång i taget, då jag åker kommunalt.


9 kommentarer:

 1. Vad? På vår Rusta är nästan allt framme.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch så fuskigt! :( Eftersom flera julbloggare hade skrivit om att de sett julpynt på Rusta tänkte jag att det skulle vara likadant med Umeå, men icke.

   Radera
 2. Vad märkligt att affärerna väljer att plocka fram dem vid så olika tider.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur! Jag var ju helt inställd på att det skulle finnas något litet i alla fall då flera andra julbloggare rapporterat om det. :(

   Radera
 3. Åh så fina vinglas.. var dem också på rusta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var de fina! Och jajamen, de köptes på Rusta. 79kr för fyra stycken tror jag de kostade. :)

   Radera
 4. Var förbi dollarstore idag. Såg en hylla med jättestora tomtar, så jag blev ju helt till mig! När jag sen närmar mig hyllan (så tror man ju att det ska finnas en hel julavdelning bakom) så var det absolut inget annat juligt i hela affären, haha.. 4-5 stora tomtar, sen vanliga grejer bara. Dom kan ju vänta och sätta upp precis allt samtidigt kan jag tycka :) på rusta fanns bara belysning ännu.. men snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja se där! Har också upplevt något liknande när man tror att det ska gömma sig en hel julavdelning bakom en hylla. Snopet!

   Radera
 5. Okej, jag inser att detta inlägg är fem år gammalt haha men jag sträckläser din blogg pga jul-längtan och blev tvungen att kommentera. Köpte du nånsin fler? Om inte har jag några som jag tänkt lämna till röda korset, bor i Obbola!

  SvaraRadera