söndag 20 juli 2014

Årets Första Julprydnad

På den fantastiska Sverige/Finland/Norge-resan jag och min familj gjorde för en månad sedan, som jag skrev om här, så köpte jag årets första nya julprydnad. Vi stannade en natt i Bodø och i en liten second hand-butik, som både hade nytt och begagnat, så hittade jag en fin löpare till mitt vita soffbord. Jag vet inte om den var tänkt som jullöpare från början, men eftersom den hade rätt julröd färg så slog jag till. Sprillans ny och endast 25 norska kronor.


Jag tog mig en titt förrut på Rustas nya julsortiment, men det verkar vara ungefär samma visa som förra året. Några fina saker som kanske skulle intressera, men mestadels osmakligt tingeltangel som jag tycker funnits i katalogen flera år i rad. Det känns som att de flesta butiker bara kör två stilar: antingen är det minimalistiskt modernt, eller amerikanskt kitsch a la 1980. Men jag kanske hittar något som passar mig ändå. Vi får väl se.

1 kommentar:

  1. Jättefin löpare :) Jag har nästan helt gått från att köpa på nya affärer till att mest handla second hand. Man får mer personliga juldekorationer då tycker jag :)

    SvaraRadera