torsdag 26 december 2019

Julfridens Dagar

Först vill jag önska er alla en fortsatt God Jul och hoppas ni får ett Gott Nytt År. Det var inte meningen att det skulle bli total radioskugga från mitt håll den senaste veckan, men så fort jag kom till föräldrarna för en vecka sedan insjuknade jag direkt i vrålförkylning, halsont, en smutta feber och nu även en hosta som bonus. Så all tid och energi gick åt att ens orka mig igenom de julförberedelser som ändå behövde göras, de stunder när jag inte låg helt däckad. Dessutom har jag fått problem med min laptop, så jag har inte ens kunnat logga in på den för att föra över bilder från kameran, så ni får hålla tillgodo med en bild redigerad från mobilen.

Så här såg det ut hos oss på julafton. Det var en mindre pärs att klä granen i år när man egentligen bara ville krypa ner i sängen och sova, men det fick ju gå ändå. Gran vill man ju inte vara utan. Även om jag älskar julafton och dagarna precis innan julafton, så är det ju från och med juldagen som julfriden på riktigt infinner sig egentligen. Plötsligt har man inga måsten, utan man kan bara njuta av allt som man slitit för att få till inför jul. Nu kan man äntligen frossa i allt julgott och se på mysiga program, serier och filmer.

Tack för den här bloggsäsongen. Vi ses till hösten igen!

3 kommentarer:

 1. Så tråkigt att bli förkyld precis till julen hoppas att du har kryat på dig. Håller med om att det är först efter firandet som julfriden infinner sig, skönt med dagar för lite vila och återhämtning. Ha en riktigt god fortsättning på julen och ett Gott Nytt 2020!

  SvaraRadera
 2. Åh vad tråkigt att bli sjuk lagom till julen... Men jag misstänker att du blev väl ompysslad ändå.
  Också väldigt tråkigt att julbloggssäsongen går mot sitt slut...men tack för i år och hoppas du får ett fint 2020 så hörs vi till hösten <3

  SvaraRadera
 3. Tack själv för den här säsongen, alltid lika mysigt <3 krya på dig och Gott Nytt År!

  SvaraRadera