lördag 7 december 2013

Granen Står Så Grön Och Grann I Stugan


Så kom då äntligen ljusslingan jag hade beställt och jag kunde pynta granen nu i veckan. Som ni ser har jag snedtak i vardagsrummet och den 150 centimeter höga granen fick precis plats under. Pyntet går i rött och guld, med lite lite silver/vitt. Hade helst velat ha guldglitter, men hittade inget i den storleken som jag ville ha. Antingen var guldglittergirlangerna alldeles för tjocka, eller alldeles för tunna, så det fick bli silver. Julstrumpan fick jag av min snälla värd som jag bodde hos i Leeds och stjärnan på väggen köpte jag på Stockeld Park. Det syns inte så mycket på bilden, men den glittrar jättemycket i skenet från julgranen och är jättefin.


Jag blev oerhört glad när jag hittade glasflugsvampar på Rusta! Jag fullkomligt älskar flugsvampar som julgranspynt och de här var riktigt fina och har lite karaktär då de kommer i olika utformningar.


Jag blev alldeles förälskad i det här kuddfodralet och var bara tvungen att köpa det. Det är Svanefors som gör dem, så titta in hos din närmaste återförsäljare och se om de har dem. Det fanns några olika motiv att välja mellan, även som metervara, och alla var helt fantastiskt fina. Jag skulle kunna pynta hela lägenheten i viktorianskinspirerad jul om jag hade råd. Härnäst skulle jag vill ha en bords- eller vägghållare för julkort i viktoriansk stil. Kanske till nästa jul!

6 kommentarer:

 1. Åh så mysigt! Skulle vilja plocka fram granen här hemma också men väntar nog en vecka till :)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad stämningsfullt och mysigt! Det gjorde du bra :)

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev! Svampen var ju urgullig och jag älskar kuddfodralet! :)

  sv: Hoppas jag med!! :)

  SvaraRadera
 4. Så juligt och fint du har det, mysigt!

  SvaraRadera
 5. Men vilka härliga bilder! Får riktigt julstämning av att titta på dom! Vilken fin gran!

  SvaraRadera