måndag 16 december 2013

När Tredje Ljuset Brinner...


...har Anna fortfarande alldeles för mycket att göra för att kunna njuta av december. Adventsmyset fick bli de minuter det tog mig att föreviga stunden på bild, sedan tillbaka till datorn igen. Universitetet har helt och hållet slukat all tid jag har, och jag har fortfarande inte tillräckligt med tid för att göra klart alla inlämningsuppgifter, presentationer, restuppgifter och så vidare. Det är som ett oövervinnerligt Mount Everest just nu.

På torsdag åker jag ner till mina föräldrar i södra Sverige och kommer att spendera hela julen, nyår och trettonhelgen hos dem, så det är först då som mitt julande egentligen börjar med bak, (ännu mer) pynt, julklappsinslagning och allt annat som hör julförberedelser till! Så även om det känns som om december har flygit förbi, så har jag ju det mesta att se fram emot!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk bild och vacker blogg! :D Hoppas att det kommer mer snö, allra helst till södra Sverige som tydligen inte har någon snö alls :(

  SvaraRadera
 2. Får alltid världens julstämning när jag går in på din blogg! :) Snart är det torsdag, då blir det slappna av :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ljusstake, den med kalenderljuset. Och måste nstämma med tidigare kommentarer: Din blogg är rackarns mysig att trilla in på!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig Bild! Vad jobbigt att vara så stressad men varva ner riktigt när du är med familjen så att du får lite julro du med!

  SvaraRadera
 5. December har verkligen gått för fort!

  sv: Ja.. hemskt att vi inte får någon snö! :(

  SvaraRadera