måndag 24 september 2018

Julnyheter från Ellos


Jag vet inte egentligen varför jag återkommer till Ellos varje år, när jag nästan alltid bara blir besviken. Kanske hoppas jag att de någon gång ska återgå till ett mer klassiskt, varmt, mysigt sortiment såsom de alltid hade förr. Vid första anblicken så är det samma visa i år också; stramt, minimalistiskt, avskalat, grått, svart, metalliskt, ojuligt. Fruktansvärt tråkigt helt enkelt. Så långt från en mysig jul man kan komma. Dock är det faktiskt inte bara hopplöst! Det finns ett par ljusglimtar i alla fall, som jag visar nedan.


Härligt, så ska det se ut! Jag är jätteglad att den klassiska mässingsstjärnan fortfarande säljs. Det finns ingen adventsstjärna som glittrar, glimmar och strålar lika mycket som den (om man använder klar lampa)! Pappstjärnor kan vara jättevackra och juliga inomhus, men utifrån ser de oftast mest bara ut som vanliga fönsterlampor och därför undviker jag dem, men jag måste säga att den här röda var jättefin verkligen. Dörrkransarna är också riktigt fina.


Underbart att det finns lite för mitt Fanny & Alexanderska Bullerbyhjärta också. Den röda ljusstaken är ljuvlig, och hade gärna velat se den som sjuarmad också! Vi äger faktiskt den vita ljusstaken som sjuarmad (både i rött och vitt) och den är så himla söt i modellen. Julbock behöver jag ingen eftersom jag fått ärva min farmors, men tyckte den var så fin och jag blev så glad att de över huvud taget säljer en.

För att se alla Ellos julnyheter så får man klicka runt lite än så länge, eftersom de inte fått någon egen kategori. Man får gå till "Hem & inredning" och därefter välja "Belysning" och sedan "Julbelysning", samt "Dekoration" och sedan "Julpynt".

4 kommentarer:

 1. Haha, håller med dig till fullo! Mer traditionell jul åt folket!!! :=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur, hehe! Det kunde i alla fall vara mer balanserat. Oftast är det bara trendigt med lite traditionellt här och där. Båda stilar kunde ju få lika mycket plats.

   Radera
 2. Jag gillar också det traditionella julpyntet bäst, tur att det finns kvar det också :)

  SvaraRadera