söndag 29 september 2019

Tjuvstartat Julen

Nu när det är nio veckor kvar till första advent har jag officiellt tjuvstartat julen med att lyssna på julmusik för första gången sedan nyår. Efter nio långa månader var det riktigt mysigt att äntligen få höra tonerna till de kära gamla julfavoriterna, såsom O Helga Natt, Marias Vaggsång, Good King Wenceslas och Fairytale of New York och jag blev alldeles full av julstämning. Tur att man har hörlurar och slipper skämmas inför grannarna, dock kunde jag inte låta bli att sjunga med tyst i smyg, haha! Ska försöka hålla mig de kommande veckorna och inte lyssna för mycket innan det ens är november. Efter allhelgona känns det ju mer acceptabelt att gå loss av hjärtans lust på allt juligt. Vi får se hur det går med behärskningen.


Har ni tjuvstartat med något juligt än, som exempelvis julmusik, julfilmer eller något julgott?

12 kommentarer:

 1. Jag har köpt en hel del julklappar men annars har jag gjort mindre juliga saker än vanligt i år. Det kanske är därför jag inte känner samma julsug, för när jag lyssnar på jullåten du lagt in kommer det direkt <3 Jag håller med om att det är de där kära gamla julklassikerna som är de mest stämningshöjande. Älskar dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att man kunde bidra med lite julkänsla! :D

   Radera
 2. Jag har pysslat inför julpyntandet så allt ska vara klart när det är dags. Stickat lite halsdukar till vintern samtidigt som jag haft en fejk brasa med snö som faller ner utanför dess fönster ifrån youtube igång i bakgrunden tillsammans med tända ljus. Så har fått en hel del julstämning av det <3 https://www.youtube.com/watch?v=volQGswo3dg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mysigt! Så pysslig och duktig du är! :D

   Radera
 3. Absolut; jag har tjuvstartat det mesta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt! Då har jag lite att komma ikapp med andra ord.

   Radera
 4. Jag har smygstartat med lite julmusik jag med faktiskt!
  Jag dricker inte läsk vanligtvis men kunde inte hålla mig ifrån att testa Coca Cola Zero med Kanelsmak.. tyckte dock den var sådär, men smakar mycket bättre med mindre kolsyra, men kanske bara jag som tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med julmusik! Intressant med kanelcolan, har inte testat än så vi får se vad jag tycker om den.

   Radera
 5. Råkade också lyssna på julmusik i helgen. Och köpa julklappar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, särskilt med betoning på "råkade" då, antar jag! :D

   Radera
 6. Så mysigt! Jag lyssnar lite från och till på julmusik när jag känner mig nere, men har inte börjat "på allvar" ännu för säsongen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det har inte blivit mer julmusik för mig heller sedan i helgen, så vi får väl kalla det en smygtjuvstart, haha!

   Radera