måndag 24 december 2012

Nu Tändas Tusen Juleljus

"När fjärde ljuset brinner vi hämta julegran
Och alla barnen räknar dan, före dan, dopparedan!"


Midnattstimmen är slagen, fjärde advent har just passerat och därmed är Julafton äntligen här! Kan ni förstå det? Dagen som jag längtar till hela året är kommen. Dock är det fortfarande lite kvar att fixa tyvärr som får göras imorgon bitti. Jag vill ju egentligen ha allting färdigt den 23:e så att jag bara kan njuta sedan, men eftersom jag firar jul hos föräldrarna är det inte jag som kan bestämma när allt ska göras. Men det ordnar sig nog. Det blir nog jul imorgon ändå. Granen är ju i alla fall klädd och det är ändå det viktigaste. Vi brukar alltid ha den maffigaste och vidaste av granar varje år, men den här gången fanns det inte så många att välja på när vi skulle köpa, så årets gran är mycket mindre och smalare än vad vi brukar ha. Men den blev fin ändå!3 kommentarer:

 1. sv: Jag såg Håll huvet kallt för första gången här om dagen och den var mycket bättre än jag vågat hoppas på! Ja det är kul att samla julfilmer :)

  Tack så mycket! Vad roligt att du tycker att jag har lyckats med designen :)

  SvaraRadera
 2. Måste även tillägga att din design är supermysig också!

  SvaraRadera
 3. Sv: visst var tomtarna bara för söta! Jag vill ha allihop, blir nog att köpa alla utav den kortare modellen :) Ja, nu börjar det närma sig med stoora steg igen!! Nästan lika underbart att längta till och planera julen som att uppleva den .. (men bara nästan;)

  SvaraRadera