fredag 7 december 2018

Äntligen Pyntbilder

Så kommer till slut den utlovande pyntbildbomben. Lite nytt men ändå ganska mycket som vanligt. Och givetvis mycket tända ljus, som det ska vara när det är jul.

Vardagsrumsfönstret strålar för fullt. Som jag skrev tidigare så blir det ingen liten fönstergran i år, då den ej längre fungerar, men det blev helt okej ändå. Nu fick jag ju å andra sidan plats med mina tomtar.

Den fina trekantsljusstaken är från farmor. Mina föräldrar har en likadan, så jag är så glad att jag har fått en egen. Den söta trägranen har jag fått låna tillsvidare av mamma.

Trägran vs plastgran. Det är mysigt att pynta julgranen, men jag tycker det är urtradigt att sätta upp ljusen. Man tycker det borde gå jättesnabbt och enkelt med en sådan liten gran, men icke.

Mamma hittade några söta dukar på second hand åt mig, så jag tyckte att en av dem kunde passa som en inramande bordslöpare under adventsljusstaken.

Visste först inte vad jag skulle göra med mina söta små ljusstakar, men kom på att de kunde få bilda som en liten skogsgrupp tillsammans med min mossiga ljusstake. Älskar flugsvampar på julen!

På hallbordet samlas det som inte riktigt får plats någon annanstans. Den lilla rökelsegubben kommer från Österrike och är ett väldigt populär julpynt i den delen av Europa.

Tända ljus (och kulljusstakar) för hela slanten! Klassiskt och julmysigt så det förslår.

Önskar er en härlig fredag allihop!

4 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder, ser verkligen supermysigt ut. Ha en skön fredag och en riktigt trevlig helg och andra advent :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! <3 Och jag önskar dig givetvis detsamma. :D

   Radera
 2. Åh så fint! Vilket mysigt skåp det var på bilden längst ner:)

  SvaraRadera