fredag 3 september 2021

Stunden Är Kommen

Så var det då äntligen dags att åter drömma oss bort i julens förlovade värld. Det är tolfte gången jag inleder en ny bloggsäsong, och det har varit roligt att se hur bloggen har vuxit genom åren och ständigt hittar både nya och gamla läsare. Om du har lust skulle det vara så roligt ifall du som läser detta berättade hur länge du följt min blogg (eller om det är första gången) och hur du hittade den! När jag började trodde jag mest bara att jag skulle skriva för mig själv och att det inte var någon som skulle vara intresserad. Då visste jag inte ens att det fanns ett helt nätverk av fantastiska julbloggare därute. Visserligen har tyvärr den skaran minskat de senaste åren i takt med att sociala mediers appar blivit allt populärare, men jag tänker kämpa på! Hoppas några av er vill hänga med under hösten. Visst är det smidigt och bekvämt med instagram, och jag är gärna där dagligen för andra bilder, men tycker det är alldeles för opersonligt, anonymt och framför allt ojuligt när det kommer till julfrosseri. Att ta del av varje bloggares unika juliga design på bloggen är ju halva charmen med att läsa inlägg och se bilder på just en blogg, och bidrar med så mycket mer julkänsla än en app där allas profiler ser exakt likadana ut, julbilder eller ej. Men det är ju en smaksak.

Så med det sagt vill jag härmed förklara bloggsäsongen detta år för invigd, med en stämningsbild från i julas. För övrigt den sista jag tog hos föräldrarna innan det var dags att fara hem. I vanlig ordning så kommer den årliga bildbomben från förra julen så småningom i ett senare inlägg, så håll till godo!

Önskar er en fin start på helgen!

6 kommentarer:

 1. Härligt att du fortsätter här på din fantastiskt fina blogg. Även om jag själv är mer flitig på Instagram än på bloggen så fortsätter hänger jag också i med min blogg.
  Jag vet faktiskt inte riktigt hur länge jag följt din blogg, jag började själv med min julblogg 2014 och det var i alla fall före det.
  Nu kör vi full fart mot julen 2021 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du också fortsätter med bloggandet!

   Radera
 2. Underbar bild som alltid från dina föräldrars hem <3
  För mig förmedlar också bloggarna julstämning på ett helt annat sätt än instagram. Det är som du skriver smidigt och snabbt med instagram men så mycket mer personligt med julbloggar. Tur att vi är ett litet gäng som fortsätter. Jag minns inte hur länge jag har följt dig men jag tror att jag har hänt med från början <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Marie! <3 Härligt att det finns fler som håller med ändå.

   Radera
 3. Jag tycker precis som du; julbloggandet är mycket (jul)mysigare även om det är trevligt att hålla sig lite uppdaterad på Instagram. Jag har aldrig funderat på att sluta julblogga hittills i alla fall...
  Jag kommer inte ens ihåg när jag började läsa din blogg. Antagligen runt tiden som jag startade min egen, dvs 8 år sedan. Det är ju också en annan sak som är så fint med julbloggarna; man lär liksom känna personerna bakom julbloggarna och de blir som riktigt goda likasinnade vänner som man hänger med hela hösten. Det kan ju inte vara mycket mysigare <3! Så kul att du också är igång igen <3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att lära känna alla julbloggare mer personligen! Härligt att du också är igång. <3

   Radera