torsdag 1 september 2022

Bloggstart Med Höstkänsla


Välkommen tillbaka kära läsare till ännu en julbloggssäsong. Äntligen september och höst! Värmen höll i sig längre än normalt på de här nordligare breddgraderna långt in i augusti, och jag har bara gått och väntat på att det ska vända. Och så plötsligt för några dagar sedan var det som om vädergudarna tryckt på en knapp. Över en natt blev det plötsligt klarare och friskare luft, svalare temperaturer och den där riktiga höstdoften i luften. Filtar plockades fram, istoppstäcket åkte tillbaka i påslakanet, vantar och halsduk åter på hatthyllan ifall att. Ja ni förstår. Att det dessutom går med en väldig fart nu mot mörkare tider och lampor får tändas tidigare och tidigare på dygnet bidrar ju bara ännu mer till höstkänslan, och så även den smått framkrypande julkänslan. När köldknäppen kom för ett par dagar sedan så var det just julbloggen jag framför allt började tänka på, att nu borde det snart vara dags. Och första september lät som ett bra startdatum tyckte jag.

Jag bjuder här på en liten förhandstitt på alla julbilderna från förra julen, som jag ju traditionsenligt alltid brukar dela med mig av när bloggsäsongen kommer igång varje år. Så kommer det givetvis ske även i år, men ni får hålla till godo med denna lilla närbild så länge. Och precis som alla tidigare år så är det fortsatt bloggen som mina inlägg kommer finnas på. Visst är Instagram trevligt, smidigt och enkelt. Men ack så opersonligt och framför allt ojuligt. Så det blir som vanligt. "The same procedure as every year, James!".

Trevligt att vara tillbaka! Nu kör vi hela vägen fram till Jul!

8 kommentarer:

 1. Så mysigt att hösten är här 🍂 och bloggsäsongen 🤶🏻

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du är tillbaka för ännu en bloggsäsong :)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att du är tillbaka för en ny julblogssäsong, det är en del av traditionen <3 och jag håller verkligen med om skillnaden på blogg och instagram... Ser fram emot dina julaftonsbilder. De brukar vara så mysig, en av höjdpunkterna inom julbloggsvärlden om du frågar mig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men tusen tack kära Marie! <3 Så glad jag blir. Kul att vara tillbaka.

   Radera
 4. Hurraaa, så härligt att få ta del av dina underbara foton i år igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket Linda, vad jag blir glad! <3

   Radera