onsdag 28 september 2022

Julspaning på Cellbes i Smyg

Det är en väldigt härlig tid just nu för oss julälskare när diverse företag börjar lägga till årets julsortiment till deras utbud, dock är det ju inte alla som skyltar med det ännu. Men för oss inbitna juljägare så kan man ju ofta hitta julutbudet ändå genom att antingen leta sig fram till pressbilder, eller bara att helt enkelt välja att sortera på nyinkommet. Vilket jag således gjorde på Cellbes.se och fann några godbitar bland årets nyheter.

En underbart fin tomtesläde med renar. Det verkar som om den har julbelysning också, vilket bara bidrar till julkänslan ännu mer. Visst är det väldigt amerikanskt, men tycker inte att det blir för kitschigt alls.

Vad vore en jul utan en julby bland julsortimenten? Men inte mig emot, eftersom jag fullkomligt älskar julbyar av alla dess slag, och är så glad för den jag själv har lyckan att äga. Den här var supersöt och fin.

Som jag sagt förut, man aldrig ha för många julkuddar! De här motiven tyckte jag var särskilt fina. Domherrar tycker jag är en sådant sött inslag i julpyntet, och jag gillar den gammaldagsa känslan i de andra motiven.

Jag har sett den röda ljusstaken förut och fullkomligt älskar den, men den gröna var ny för mig och är ju minst lika underbar! Den här modellen är verkligen en drömljusstake som jag suktat efter i ett par år nu.

Återigen så har jag sett den här modellen i rött tidigare, men det är första gången jag ser den i grönt och båda är ju också så fina! Älskar utsmyckningarna både på denna modell och den ovanför. Det är något visst med just målade träljusstakar tycker jag. Det känns mer genuint och väldigt klassiskt, på ett bra sätt.

Har ni stött på lite julspaningar i smyg, som inte blivit annonserade än?

4 kommentarer:

 1. Oj så mycket fina julsaker Cellbes kommer att ha i år. Fastnade för tomtesläden på en gång så mysigt att det även är belysning i den ❤️

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint! Jag blev kär när jag såg kudden med tomten på; så fiin! Gick till och med in på hemsidan för att kolla priset...och då svalnade min förälskelse ganska mycket, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ja tyvärr är det mycket som är dyrt numera när det kommer till julen. :(

   Radera