onsdag 21 november 2012

Smått & Gott i Julhandeln

Det här är verkligen den mest underbara tiden på året vi står inför och den närmar sig med stormsteg. Nu är det inte långt kvar! Jag var inne en sväng i Umeå och nu har i stort sett alla affärer julpyntat i skyltfönstrena. Jag var på jakt efter en sådan där löpare man kan ha på fönsterbrädan, en röd sådan, och hittade en till slut i en tygaffär. Det blir så mycket juligare i fönstret då istället för bara naket vitt. I tygaffären fanns i alla fall världens finaste och mysigaste julkuddfodral som jag bara var tvungen att be dem lägga undan tills jag får nästa månads studielån.

Jag var även på Myrorna och tittade lite. Tänkte att det kanske fanns något juligt där jag kunde införskaffa. De hade en hel del och två julkrukor för tjugo kronor styck fick följa med mig hem. Det är exakt sådana som jag själv är uppväxt med, vita med julstjärnor på, så det var jätteroligt. Jag hittade även två pepparkaksburkar för tio kronor styck. Jag samlar lite på Nyåkersburkarna, de som alltid har så fint snirkligt mönster och blev väldigt glad när jag hittade dessa två.

Åh, nu längtar jag så mycket tills att jag kan börja pynta.

2 kommentarer:

  1. Men åh finns det fönsterlöpare? Jag har börjat julpynta här lite hemma och blir inte alls nöjd. De vita fönsterbrädorna förstör verkligen. Måste kolla om jag kan hitta något liknande :)

    SvaraRadera
  2. Jättefina kuddar! Min stil också :)

    SvaraRadera