söndag 18 november 2012

Ny Bloggdesign

Nej, du har inte hamnat fel. Det är samma gamla blogg som förrut, bara med helt ny design.

Bye, bye!

Nämen tjena!

Varför undrar du, kanske? Jag tyckte aldrig riktigt om den förra. Den var provisorisk redan från början för två år sedan när jag skapade bloggen, jag ville bara ha något rött och juligt medans jag jobbade på den "riktiga" layouten. Men det blev liksom aldrig av. Jag hade en bild i huvudet hur jag ville att det skulle se ut, men hur jag än bar mig åt så fick jag inte till det. Jag hittade inte den typen av bilder jag ville ha, inte den typen av textures jag ville ha. Och jag har fortfarande inte riktigt fått till det, men det här är en mycket god bit på väg i alla fall. Jag ville skapa en vintage/viktoriansk-inspirerad layout och det har jag ju gjort nu, men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Dessutom har blogspot fått tuppjuck ändå sedan Google tog över och ändrade om hela plattformen. Ingenting fungerar längre som det ska bakom kulisserna, bara för att Google har varit där och pillat på designen, så något som egentligen bara hade behövt ta några minuter, tog timmar att försöka rätta till. Men, men. Nöjd med insatsen är jag ändå. :)

Igår klickade jag hem ett par julgardiner att ha till fönstret i vardagsrummet, vilket för övrigt är det enda fönster jag har i lägenheten bortsett från takfönstret i köket. Det ska bli intressant och se om jag lyckas få upp dem själv på kirschstången eller om jag måste ragga upp någon granne till hjälp. De är murriga och klassiskt skotskrutiga, jag är inte mycket för tyger med moderna eller stilrena mönster. Jag är inte mycket för något modernt eller stilrent överhuvudtaget. Jag vill ha det mysigt, varmt, ombonat och helst lite gammaldags.

Jag föddes nog lite i fel tid tror jag. :)

6 kommentarer:

 1. Jättefin den nya ju! :)

  Jag är nog som dig, jag vill också ha det lite gammaldags, men på något vänster har jag ändå fått in t.ex. vissa gardiner med "moderna" tomtar på, men detta ska det bli ändringar på! Det ska inte vara alla dessa nya skrikande färger, utan det ska vara gammaldags och mysigt :)

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket! :D

  Ibland kan en del modernt julpynt vara fint, men det är väldigt sällan. Det är inte så att jag är emot modernt bara för att det är modernt, det är bara det att i nio fall av tio är allt modernt så oerhört fult och omysigt. Dina gardiner är dock helt ok, även om jag inte direkt är ett fan av panellängder. :)

  SvaraRadera
 3. Det blev ju jätte jätte fint!! :D

  SvaraRadera
 4. Mycket varm och mysigt! Å väldigt juligt. Precis som du vill inreda ju! Då speglar din design verkligen dig.
  Tack för din hälsning hos mig! :)

  SvaraRadera