onsdag 16 oktober 2013

Det Börjar Närma Sig På Riktigt


Nu är det inte bara vi här i julbloggsfären som tycker att det börjar närma sig mot jul, utan nu gör det faktiskt det. Smörpaketet jag köpte i måndags har 9:e december som bäst-före-datumstämpel och igår damp Cellbes julkatalog ner i brevlådan. Jag blev ju så klart helt lyrisk. Jättemysiga bilder med mycket rött, precis som det ska vara. Jag införskaffade även Allers Julmagasin igår, som jag sett tipsas så mycket om på diverse bloggar och jag måste verkligen säga att den är värd vartenda öre. Precis så mysig som jultidningar ska vara, utan att det känns för konstlat eller alldeles för designat som inte vanliga människor kan känna igen sig i. Får se om jag provar något av recepten längre fram.

Jag var även och hämtade ut ett gigantiskt paket från posten igår, innehållande något fint och juligt som kommer dyka upp här på bloggen inom en snar framtid, så håll utkik. Det börjar ju som sagt närma sig och för mig kommer tiden gå jättefort. De närmaste två veckorna har jag mycket att stå i vad gäller pluggandet, sedan åker jag iväg lite drygt två veckor till England med universitetet (som en del i engelsklärarutbildningen), med en sväng förbi Skottland först för att hälsa på en mycket god vän, och när jag väl kommer hem från England är det bara två veckor kvar till första advent! Inte klokt! Och alldeles, alldeles underbart! :)

7 kommentarer:

 1. Älskar din fina design här på bloggen! Riktigt mysig! :)
  Måste också köpa mig ett julmagasin!! (Kanske imorgon, om jag hinner!).

  sv. Håller med! Måste sätta mig ner och titta igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så jättemycket! Blir verkligen glad när du säger så. :)

   Radera
 2. Visst är det härligt när man känner att julen faktiskt närmar sig på riktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men visst är det underbart! Vi står ju alldeles på tröskeln till den härligaste tiden på hela året! :D

   Radera
 3. Vad härligt med en utlandstripp! Du får fota julen där borta så vi får se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det ska jag verkligen göra! Får bara hoppas att det finns lite julpynt att fota där i början/mitten av november. :)

   Radera
 4. Ja, visst försvinner tiden rasande fort. Och hur underbart lät det inte att få åka till både England och Skottland. Avundsjuk är bara förordet.

  SvaraRadera