söndag 20 oktober 2013

Nu Var Det Åsas Tomtejul Här I Mitt Hus


Så vad gör man när ett paket från Fyrklövern fullt med julfint skickas till en? Jo man dukar upp till jul, så klart! Grannarna måste ha undrat vad jag höll på med, haha! Paketet innehöll alltså kaffeservisdelar för fyra personer ur Åsas Tomtejul, en jättevacker serie med oemotståndliga lurviga tomtar och vättar som motiv. Jag fick alltså fyra kaffekoppar, fyra fat, fyra assietter och ett stort fint tårt- eller kakfat på fot. Även om jag inte dricker kaffe är ju en julkaffeservis bra att ha ändå om man har gäster som dricker kaffe, och de passar precis lika bra till te (så som jag gjorde). Jag ägde redan liknande prydnadstomtar, så självklart åkte de fram för ändamålet! Och ja, jag har redan dukat undan julen. Sådan tjuvstartare är jag inte. ;)


Som med allt annat jag hittills provat ur Fyrklövern sortiment, så känner man verkligen vilken hög kvalité och klass det är på produkterna. Så oerhört fina detaljer. Vad jag gillar särskilt med assietterna är att även om de är kantiga och inte klassiskt runda, så är de kurvigt kantiga, och känns därmed klassiska och traditionella ändå. Kopparna är relativt små med dagens mått, men ändå precis lagom och sköna att hålla i. Serien kan verkligen rekommenderas. Jag ser att Fyklövern just nu har en kampanj där man kan få prova på delar ur matservisen för 1kr (plus porto), så passa på vetja!

Tack så hemskt mycket, Fyrklövern!

8 kommentarer:

 1. Dom är verkligen fina. Mysigt med juligt flika bord

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint och mysiga bilder :)

  SvaraRadera
 3. Men åh så fint och mysigt! Som jag längtar! :)

  SvaraRadera
 4. Sååå fint :) Här har vi ingen julservis men det blir tyvärr för dyrt att köpa till delar till så många som vi brukar kunna vara på julafton :)

  SvaraRadera
 5. Den var verkligen jättefin! :)
  Jag ska nog titta på erbjudandet!

  SvaraRadera
 6. Åh, så myyysigt!! Vilka julkänslor som kom över en av de fina bilderna! Älskar servisen!

  SvaraRadera
 7. sv. Jag kan tänka mig att det är himla mysigt med myskläder! :) :D

  SvaraRadera