tisdag 27 november 2018

Pyntdags

Julen börjar sakta men säkert smyga sig fram hos mig! Har en hel den kvar, men har börjat lite smått. Jag kommer att få tänka om lite grann kring mitt pyntande, då jag fått hit lite nygamla julsaker som jag skrev om tidigare i höstas, så de ska ju också få plats någonstans. Mitt vardagsrumsfönster kommer antagligen se lite annorlunda ut mot tidigare år. Ljusslingan i den lilla lysande granen jag brukar ha på fönsterbrädan fungerar inte längre, och samtidigt har jag fått hit mina fina Disneyjulkrukor från Fyrklövern som jag så gärna vill ha i fönstret (som jag ägt i snart ett decennium utan att ha använt), vilket ändå gör att granen inte får plats. Så i år blir det på detta viset, så får jag se hur jag känner till nästa år om jag vill ha tillbaka granen. Till och med jag kan prova på små förändringar ibland, haha!

Hur långt har ni kommit med advents- eller julpyntandet?

4 kommentarer:

 1. Stora pyntardagen är på fredag men lite smått har smugit sig fram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Underbart att det äntligen är dags!

   Radera
 2. Jag är nästan klar...bara julgranen kvar och den dröjer någon vecka. Åh vad fina krukorna är; hade jag haft pengar hade jag haft ALLA Fyrklöverns julsaker! Helt underbara!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toppen att höra! Tusen tack, jag fullkomligt älskar allt från Fyrklövern och skulle också vilja äga allt de har om jag bara hade pengar. Just de här krukorna följde med utan extra kostnad som ett specialerbjudande tror jag. Ibland har de sådana kampanjer då man kan passa på.

   Radera